Resultat af generalforsamling 2021

27. maj 2021

A/B Eigi afholdt generalforsamling den 26. maj 2021.

Da der er mange, der efterspørger resultatet af forslag om fastsættelse af andelskronen samt forslag om hund, kan vi her løfte sløret for det:

Andelskronen blev fastsat til kr. 9.500 pr. kvm. De andelshavere, der har overdraget eller erhvervet en andelsbolig med en reguleringsklausul vil modtage afregning i løbet af 14 dage.

Forslaget om hundehold blev nedstemt.

Referat af generalforsamlingen er i trykken, og vil blive offentliggjort for medlemmerne straks det er færdigt.

Så er vi parat til Bryggenet i A/B EIGI

Så er vi parat til Bryggenet i A/B EIGI

Installeringen af Bryggenet i EIGI er nu ved at være færdiggjort. Derfor udsender vi denne information om funktionerne, forhold og priser. Onsdag d. 28. april kl. 19.00 bliver der afholdt orienteringsmøde. Dette foregår online, da vi jo ikke må mødes fysisk. Der...

læs mere

Information – April

Generalforsamling – Bryggenet – Skralderum og affald Kære beboere – hermed en kort opdatering og en god nyhed Generalforsamling Ny dato: Onsdag d. 26. maj kl. 18.30 på Radisson Som beskrevet i sidste nyhedsbrev er generalforsamlingens afholdelse afhængig af...

læs mere
Bryggenet fra 1. juni

Bryggenet fra 1. juni

Bryggenet kan tilsluttes 1. juni I næste uge komme materiale ud, der oplyser om Bryggenet: Mulighed for Internet og TV og hvad skal man bruge for at få signalerne. Man kan allerede nu blive klogere på det, ved at gå på Bryggenets hjemmeside www.bryggenet.dk Det kan...

læs mere