Information – April

8. apr 2021

Generalforsamling – Bryggenet – Skralderum og affald

Kære beboere – hermed en kort opdatering og en god nyhed

Generalforsamling
Ny dato: Onsdag d. 26. maj kl. 18.30 på Radisson
Som beskrevet i sidste nyhedsbrev er generalforsamlingens afholdelse afhængig af myndighedernes krav.
Ifølge genåbningsplanen, som Folketinget har vedtaget, er det først i fase 3 (6. maj) og 4 (21. maj), at der åbnes for muligheden for et arrangement som vores generalforsamling.
Vi indkaldte til generalforsamling før der kom en genåbningsplan; men da den så kom, skyndte vi os at få en alternativ dag, der passer ind i genåbningsplanen. Derfor altså en ny dato for generalforsamlingen: 26/5.
Det kan tilføjes, at Hotel Radisson har skrevet til os, at de har aflyst d. 21/4 pga. myndighedernes krav.
Da vi jo ikke ved om Folketinget på et tidspunkt forskubber genåbningsplanen, vil vi allerede nu bestille en dag i juni – så vi har en ny dag parat, hvis vores generalforsamling alligevel ikke kan gennemføres i maj.
Bryggenet
1. juni åbnes der for Bryggenet i vores ejendom. Så er installeringen af anlæg stort set færdig, hvilket betyder, at vi kan bruge Bryggenet fra 1. juni.
I næste uge udsendes informationsskrivelse om, hvad Bryggenet kan tilbyde og hvad der kræves for at kunne bruge det.
Onsdag d. 28. april kl. 19.00 bliver der afholdt orienteringsmøde. Dette foregår online, da vi jo ikke må mødes fysisk. Der kommer selvfølgelig nærmere beskrivelse af, hvordan mødet foregår.
Nye skraldecontainere – (og brugen af dem)
Som man måske har bemærket, har vi fået nye helt skraldecontainere. Vores viceværter har gjort en stor indsats, og resultatet kan vi nyde i affaldsrummene nu.
Der er lavet en smule om, så vi nu har to containere til plastic og kun èn til papir, og der er også kommet en mindre container til mindre pap. Stort pap skal stadig i containerne ved ”Stort skrald-rummet” (kælderen i Gunløgsgade 13-15). HUSK at papkasser altid skal gøres flade, før de lægges i containerne. Disse papcontainere vil nu blive tømt to gange ugentligt.
På alle containere, står der hvilken affaldstype, der må komme i.

Islands Brygge d. 8. april 2021
Bestyrelsen

 

Resultat af generalforsamling 2021

Resultat af generalforsamling 2021

A/B Eigi afholdt generalforsamling den 26. maj 2021. Da der er mange, der efterspørger resultatet af forslag om fastsættelse af andelskronen samt forslag om hund, kan vi her løfte sløret for det: Andelskronen blev fastsat til kr. 9.500 pr. kvm. De andelshavere, der...

læs mere
Så er vi parat til Bryggenet i A/B EIGI

Så er vi parat til Bryggenet i A/B EIGI

Installeringen af Bryggenet i EIGI er nu ved at være færdiggjort. Derfor udsender vi denne information om funktionerne, forhold og priser. Onsdag d. 28. april kl. 19.00 bliver der afholdt orienteringsmøde. Dette foregår online, da vi jo ikke må mødes fysisk. Der...

læs mere