Bryggenet fra 1. juni

8. apr 2021

Bryggenet kan tilsluttes 1. juni

I næste uge komme materiale ud, der oplyser om Bryggenet: Mulighed for Internet og TV og hvad skal man bruge for at få signalerne. Man kan allerede nu blive klogere på det, ved at gå på Bryggenets hjemmeside www.bryggenet.dk
Det kan oplyses, at Bryggenet samarbejder med bolignet om ruoter. Deres router koster kr. 39 pr. måned at leje, og med den behøver man ikke andet for at kunne komme på nettet (kan ses på www.bolignet.dk) Og så skal det lige gentages: Bryggenet er et tilbud! Man behøver ikke at tilslutte sig Bryggenet, hvis man ikke ønsker det. Der er intet til hinder for, at man fortsætter med sin hidtidige udbyder eller en ny.
Der afholdes et informationsmøde om Bryggenet onsdag d. 28. april kl. 19.00, hvor Bryggenet og bolig.net fortæller nærmere.om muligheder, priser osv. Mødet bliver online – der kommer nærmere oplysninger om dette.

 

Resultat af generalforsamling 2021

Resultat af generalforsamling 2021

A/B Eigi afholdt generalforsamling den 26. maj 2021. Da der er mange, der efterspørger resultatet af forslag om fastsættelse af andelskronen samt forslag om hund, kan vi her løfte sløret for det: Andelskronen blev fastsat til kr. 9.500 pr. kvm. De andelshavere, der...

læs mere
Så er vi parat til Bryggenet i A/B EIGI

Så er vi parat til Bryggenet i A/B EIGI

Installeringen af Bryggenet i EIGI er nu ved at være færdiggjort. Derfor udsender vi denne information om funktionerne, forhold og priser. Onsdag d. 28. april kl. 19.00 bliver der afholdt orienteringsmøde. Dette foregår online, da vi jo ikke må mødes fysisk. Der...

læs mere