Kloakrenovering og gårdsanering

11. mar 2021

Alle kloakker og tilhørende rør udskiftes for øjeblikket. Vi er snart færdig i den store gård med at udskifte kloakkerne. I løbet af et par uger er alle kloakker færdige – og så går der et par uger mere med at lægge fliser. 1. maj burde det være færdigt. Derved har vi fået fjernet de over 100 år gamle kloakker og rør og fået gjort noget ved de kloakrør, der løber under huset, således at vores kloakker nu står som nye. Det har været en lang proces med støj og støv, som nu er ved at være overstået. Derefter rydder vi sandkasserne og renoverer og maler træværket – både sandkasser og borde/bænke. Burene til tørring af tøj, har det været nødvendigt at fjerne, men der bliver opstillet tørrestativer i hver ende af gården. Derefter får alle vinduerne ned til kældrene en tur. Hvilket sammen med den nye gårdbelysning kommer til at give vores gård et helt andet udtryk end før, og kommer til at være et glimrende grundlag for de videre tanker om gårdens indretning. Så kommer turen til den lille gård. Omkring 1. maj starter kloakarbejdet dér – og det varer et par måneder før der er lagt fliser og kloakabejdet er helt færdigt. I den periode er der ikke plads til parkering af ladcykler – der vil derfor blive etableret midlertidige pladser inde i den store gård. Før var det ikke muligt, at få cyklerne ind i gården, men vi har nu fået etableret en sliske op til gården. Da vi startede med at lave kloakker i en afdeling, havde vi ikke tænkt, at det skulle blive så stor en operation. Men kloakkernes tilstand fik os på andre tanker, og derfor blev det altså så gennemgribende en renovering, hvor alt er skiftet ud. Det skulle gerne betyde, at der ikke bliver de store udgifter til kloakker i fremtiden, og at chancen for rotter i gårdene bliver væsentligt reduceret.

Resultat af generalforsamling 2021

Resultat af generalforsamling 2021

A/B Eigi afholdt generalforsamling den 26. maj 2021. Da der er mange, der efterspørger resultatet af forslag om fastsættelse af andelskronen samt forslag om hund, kan vi her løfte sløret for det: Andelskronen blev fastsat til kr. 9.500 pr. kvm. De andelshavere, der...

læs mere
Så er vi parat til Bryggenet i A/B EIGI

Så er vi parat til Bryggenet i A/B EIGI

Installeringen af Bryggenet i EIGI er nu ved at være færdiggjort. Derfor udsender vi denne information om funktionerne, forhold og priser. Onsdag d. 28. april kl. 19.00 bliver der afholdt orienteringsmøde. Dette foregår online, da vi jo ikke må mødes fysisk. Der...

læs mere