Altaner

11. mar 2021

Det er nu 9 måneder siden, at ansøgningen om altaner blev sendt til kommunen til videre behandling. Vi har hørt, at vi ligger til, at kommunen ser på vores sag til maj.
Når der så kommer en tilbagemelding fra kommunen, ser vi på den og beslutter det videre forløb – helt efter hvad afgørelsen siger. Får vi hele planen godkendt, kan Altan.dk gå i gang med den videre planlægning. Kan kommunen ikke godkende dele af planen, skal vi måske køre en ny runde hos de andelshavere, det berører – og godkender kommunen ikke store dele af planen, skal vi måske i gang med en større runde i ejendommen.
Tiden må vise, hvad kommunen vil tillade, og dermed også hvordan det videre forløb vil blive.
Det kommunikerer vi ud, så snart vi ved det.

Nogle så måske TV-Lorry, hvor der blev sat fokus på den meget langsommelige sagsbehandling i kommunen, og hvor Nick Olsen gjorde opmærksom på vores ejendom i den anledning. Vi har spurgt en del til sagen hos Altan.dk, for at høre hvordan vores sag lå. Måske er det derfor, bestyrelsen fik en henvendelse fra Altan.dk om at medvirke i TV-Lorry, sådan at vi kunne henvise til Nick Olsen, der om nogen kender til altansagen i vores ejendom. Lad os håbe, at det kan være med til at gøre kommunen opmærksom på os – når nu ikke andet hjælper.
Selv om der for øjeblikket tales om en mere restriktiv altanpolitik – og det kunne se ud som om, at det bliver vedtaget på Rådhuset – forlyder det, at disse restriktioner ikke vil andrage projekter, der allerede er søgt om – og altså ikke skulle få nogen betydning for vores altan-projekt.
Man kan følge med i altan-sagens forløb på:
Gå ind på: www.altan.dk/kundenet
Brugernavn: 15996 – Adgangskode: adRrMqab

Resultat af generalforsamling 2021

Resultat af generalforsamling 2021

A/B Eigi afholdt generalforsamling den 26. maj 2021. Da der er mange, der efterspørger resultatet af forslag om fastsættelse af andelskronen samt forslag om hund, kan vi her løfte sløret for det: Andelskronen blev fastsat til kr. 9.500 pr. kvm. De andelshavere, der...

læs mere
Så er vi parat til Bryggenet i A/B EIGI

Så er vi parat til Bryggenet i A/B EIGI

Installeringen af Bryggenet i EIGI er nu ved at være færdiggjort. Derfor udsender vi denne information om funktionerne, forhold og priser. Onsdag d. 28. april kl. 19.00 bliver der afholdt orienteringsmøde. Dette foregår online, da vi jo ikke må mødes fysisk. Der...

læs mere