Efterårs-Information – Bryggenet-altaner-kloak

13. okt 2020

Kære beboere – en lille informationsskrivelse om diverse

 Bryggenet.
Det går ikke så hurtigt som forventet. Vores El-installatør kan ikke holde den lovede tidsplan. Men her er en opdatering og forventet tidsplan.
Skulle alt gå efter installatørens planer, vil vi kunne have Bryggenet i starten af 2021.
Ugen efter efterårsferien startes der med at blive trukket kabler – det betyder, at der i de efterfølgende 4 uger vil ligge kabler i opgangene. I løbet af denne periode startes opkoblingen i de enkelte boliger og erhverv. Håndværkerne skal ind i boligen for at montere modtageren – arbejdet vil blive varslet 14 dage før via sedler i opgang og postkasse samt mail.
Mens dette sker, er Bryggenet i gang med at gøre parat til at tilkoble signalet til det færdige anlæg.
Før anlægget med signal er parat til brug, vil der komme nogle skrivelser fra henholdsvis installatør og Bryggenet:
Installatøren vil informere om, hvad der så kræves for at kunne bruge signalet og komme med tilbud på router og accesspoint, der kan bruges til internetforbindelser.
Bryggenet vil i samarbejde med bestyrelsen fortælle om, hvilke muligheder Bryggenet giver for internet og TV-forbindelse.
Vigtigt: At vi nu installerer Bryggenet, betyder ikke at der slukkes for andre signaler og forbindelser.

 Altaner.
Bestyrelsen har hørt hos Altan.dk, om der er noget nyt. Altan.dk har været i kontakt med kommunen og fortæller om sagsbehandlingen: Kommunen er pt. i gang med at behandle de ansøgninger, der kom ind i januar – vores kom ind i juni, så….Vi må nok væbne os med tålmodighed.
Vi spurgte også, om kommunens forslag om at begrænse tilladelsen til at opsætte altaner, ville betyde noget for vores ansøgning, men Altan.dk mente, at det ikke ville ændre noget.
Det håber vi heller ikke, for vedtages forslaget, der ligger fra kommunens Teknik- og Miljøudvalg, og influerer det på vores sag, så ser det hele noget besværligt ud.
Man vil kunne læse mere om dette på bladet www.Havnefronten.nu , der har skrevet om det et par gange eller læse referat fra Teknik- og Miljøudvalgets møder på www.kk.dk , eller se om det på www.altan.dk  s hjemmeside.
Følg vores sag på altan.dk’s hjemmeside ved at gøre som følger:
Gå ind på: www.kunde.altan.dk         Brugernavn: 15996      Adgangskode: adRrMqab

Kloakker. Arbejdet skrider roligt frem – ind i mellem afbrudt af andre begivenheder, der kræver, at kloakarbejderne slår til ved afløbsproblemer. F.eks. da et afløb blev stoppet med efterfølgende vandskader pga. af byggeaffald i afløbet i forbindelse med beboeres renovering af badeværelser
Rotterne har haft en fantastisk god sæson rent vejrmæssigt, så vi ser en masse rottereder under denne kloakrenovering (vådservietter er et glimrende redebygningsmateriale, kan vi se – så smid venligst ikke disse i WC) – og et gode ved udskiftningen af de 110 år gamle kloakker er, at der lukkes af for rigtig mange af de rottereder.

Kontakt til bestyrelsen kan ske pr. mail til bestyrelsen@ab-eigi.dk

 God efterårsferie

Islands Brygge d. 13. oktober 2020
Bestyrelsen

Resultat af generalforsamling 2021

Resultat af generalforsamling 2021

A/B Eigi afholdt generalforsamling den 26. maj 2021. Da der er mange, der efterspørger resultatet af forslag om fastsættelse af andelskronen samt forslag om hund, kan vi her løfte sløret for det: Andelskronen blev fastsat til kr. 9.500 pr. kvm. De andelshavere, der...

læs mere
Så er vi parat til Bryggenet i A/B EIGI

Så er vi parat til Bryggenet i A/B EIGI

Installeringen af Bryggenet i EIGI er nu ved at være færdiggjort. Derfor udsender vi denne information om funktionerne, forhold og priser. Onsdag d. 28. april kl. 19.00 bliver der afholdt orienteringsmøde. Dette foregår online, da vi jo ikke må mødes fysisk. Der...

læs mere